Kategorije:
Vinski kvasac univerzalni - VINOFERM Basic bayanus
Opcije dostave
- Kurirska služba
- Lično preuzimanje
Načini plaćanja
- Plaćanje pouzećem
- Uplata na račun(e-banking, uplatnica)
- Platnom karticom
180,00 RSD /kom
PDV je uračunat u cenu
Opis proizvoda
- NEUTRALAN KVASAC ZA VINO I RAKIJU
- Saccharomyces cerevisiae sp. bayanus
- Vinoferm basic bayanus je kvasac selekcionisan za proizvodnju kvalitetnih suvih belih vina i voćnih rakija. Veoma je koristan kod otežane fermentacije i zbog neutralnosti soja koristan kod vrenja voća svih sorti.
- UPUTSTVO ZA UPOTREBU:
- 20-30g/100L, kod otežanih fermentacija i do 50g/100L
- NAČIN UPOTREBE: Razmutiti kvasac u blago toploj vodi (35-40°C) u odnosu 1:10, promešati, ostaviti 15min, u to dodati istu količinu šire ili isceđenog voća i opet promešati snažno, ostaviti još 15min i sve dodati u masu za tretiranje uz mešanje. Voditi računa da razlika temperature vode sa kvascem i šire tj kljuka ne bude veća od 10°C da bi se izbegao termički šok kvasca.
- Čuva se na suvom i hladnom mestu
Deklaracija proizvoda
- Uvoznik: Alfa i Omega d.o.o.
- Proizvodjač: /
- Zemlja: /