Podrška: 062/480-880 8-22h - 7 dana u nedelji

Vinski kvasac univerzalni - VINOFERM Basic bayanus

Na stanju Šifra: 58167 Brend: Proizvod iz uvoza
Rok isporuke 2-5 radnih dana

Opcije dostave

  • Kurirska služba
  • Lično preuzimanje

Načini plaćanja

  • Plaćanje pouzećem
  • Uplata na račun(e-banking, uplatnica)
  • Platnom karticom
180,00 RSD /kom PDV je uračunat u cenu

Opis proizvoda

  • NEUTRALAN KVASAC ZA VINO I RAKIJU
  • Saccharomyces cerevisiae sp. bayanus
  •  
  • Vinoferm basic bayanus je kvasac selekcionisan za proizvodnju kvalitetnih suvih belih vina i voćnih rakija. Veoma je koristan kod otežane fermentacije i zbog neutralnosti soja koristan kod vrenja voća svih sorti.
  •  
  • UPUTSTVO ZA UPOTREBU:
  • 20-30g/100L, kod otežanih fermentacija i do 50g/100L
  •  
  • NAČIN UPOTREBE: Razmutiti kvasac u blago toploj vodi (35-40°C) u odnosu 1:10, promešati, ostaviti 15min, u to dodati istu količinu šire ili isceđenog voća i opet promešati snažno, ostaviti još 15min i sve dodati u masu za tretiranje uz mešanje. Voditi računa da razlika temperature vode sa kvascem i šire tj kljuka ne bude veća od 10°C da bi se izbegao termički šok kvasca.
  • Čuva se na suvom i hladnom mestu

Deklaracija proizvoda

  • Uvoznik: Alfa i Omega d.o.o.
  • Proizvodjač: /
  • Zemlja: /

Iz kategorije Fermentacija

Pogledaj sve iz ove kategorije!